Jogurtová kultura Veganská na rostliné mléko ( kokosové, sojové .....) - na 1 - 2l mléka
1 sáček na 1-2l rostliného mléka Neobsahuje: mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy a živočišné produkty. Celý popis
Katalogové číslo: 996ef934
Kultury pro přípravu veganského a vegetariánského jogurtu s rostliného mléka pro domácí použití - 1 sáček na 1 - 2l mléka .
Obsah:
Minimálně 1 miliard životaschopných buněk na gram.
Obsahuje kmeny:
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus casei sp. rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis, Streptococcus thermophilus.
zdrojů a nejsou geneticky modifikovány.
NEOBSAHUJE:
mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy a živočišné produkty.
Balení:
1 sáček pro zpracování 1l mléka.
Návod:
Mléko se zahřeje na 37 - 39°C,
potom přidáme 1sáček kultur a důkladně se promíchá, až se kultury rozpustí.
Mléko se rozleje do čistých nádob a nechá se kvasit při teplotě 39°C po dobu
8-10h, bez míchání. Teplota se udržuje, když se nádoby přikryjí izolačním
materiálem (deka,termo taška) . Po 8-10h se nádoby uloží do lednice. Po zchlazení na 10°C je
vhodné ke konzumaci. Kvalita jogurtu závisí na kvalitě
mléka. Pokud nejste spokojeni s výsledkem výrobků zkuste jiné mléko.
DŮLEŽITÉ JE DODRŽOVAT NÁVOD A POUŽÍVAT PŘESNÝ TEPLOMĚR, NEJLÉPE
MLÉKÁRENSKÝ, KTERÝ JE URČEN PŘÍMO NA VÝROBU MLÉČNÝCH PRODUKTŮ.
MLÉKÁRENSKÝ TEPLOMĚR MÁME V NABÍDCE NA ESHOPU.